IloveSWIMMING

VOOR IEDER ZIJN PLEZIER

zwemtraining

VOOR EEN OPTIMALE

ZWEMTRAINING

Ben je een beroepssporter of zwem je graag door?

Heb je de plaats niet voor een groot zwembad of heb je al een zwembad? Wil je het gevoel van in zee te zwemmen?

De zwemturbine van HydroStar wekt een brede, gelijkmatige stroming op met de nodige tegenkracht voor eindeloos zwemmen. De stroming werkt in op het gehele lichaam en draagt het lichaam in het water. Ook in kleinere zwembaden is sport- en langebaanzwemmen zonder keren mogelijk.

gezondheidstraining zwembad

VOOR FITNESS, WELLNESS OF GEZONDHEIDSTRAINING

Of het nu om een fitnesstraining gaat of om recreatief zwemmen: het kan allemaal. Het HydroStar tegenstroom systeem produceert geen waarneembare geluiden of trillingen. Tijdens fitness- en recreatief zwemmen worden de zwemmers gedragen door een zachte maar toch krachtige stroming. Zoals in een rivier, maar dan zonder spatwater!


Zwemmen is gezond en vormt een belangrijk onderdeel van therapieën voor revalidatie, regeneratie en versterking. Zeker bij gezondheidstraining is de juiste dosering van de lichaamsbelasting van groot belang. De HydroStar zwemmachine is regelbaar via een afstandsbediening en/of met behulp van piëzo-knoppen, ook door de zwemmer zelf. Het turbinevermogen kan dus altijd precies worden afgestemd op de gebruiker.

brede straal van de HydroStar-turbine

VOOR HET HELE GEZIN

PLEZIER VERZEKERD

De ruimtebesparende turbine-zweminstallatie HydroStar met de traploos regelbare stromingsregeling biedt iedereen precies wat hij of zij nodig heeft. Met hetzelfde gemak maakt de HydroStar zwemtraining of recreatief zwemmen mogelijk als gewoon lekker spelen met de zachte, brede straal van de HydroStar-turbine.